четвер, 6 червня 2019 р.

«Ми – діти твої, Україно!»

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей бібліотека спільно із ДНЗ "Ромашка" провели розважально-пізнавальну програму «Хай щастю дитини не буде кінця». Цікавою була програма свята – конкурси, ігри та естафети. Під час заходу діти змагалися в різноманітних конкурсах: відгадували загадки, розв’язували інтелектуальні задачі, складали пазли, демонстрували спритність у вправах з м’ячем.
Було організовано конкурс «Малюнок на асфальті» на тему: «Чарівний світ казки». Щойно розпочався конкурс,  й за лічені хвилини асфальт на території ДНЗ перетворився на казку. Юні художники продемонстрували свою надзвичайну уяву та неабиякий художній талант. 
Для юних читачів в бібліотеці експонується книжково-ілюстративна виставкарозвага «В літні пригоди з цікавою книгою», на якій представлені різноманітні книжкові видання для дітей: галузеві енциклопедії, довідники, науково-популярні видання, пригодницькі та фантастичні твори, казки.
Для учнів  2 класу ЗОШ  проведено гру-екскурсію «Подорож до Країни книг», побували при цьому на зупинках «Моя країна», «Природа і світ», «Дитячі енциклопедії», «У світі казок», позмагалися у конкурсах на кращого знавця казок «Відгадай казкового героя".
Також була проведена година творчості "Шепчуть ніжно квіти пелюстками" на якій діти умілими руками робили паперові квіти. Роботи вийшли оригінальні, цікаві і дуже гарні.
















Немає коментарів:

Дописати коментар

«Світоч української культури – Тарас Шевченко»

     В бібліотеці с.Тур'я Бистра напередодні святкування 206 річниці з дня народження   Т.Г.         Шевченка пройшли літературні чи...